1. keukenapparatuur
  2. KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver.

KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 400 W, is verkrijgbaar in de kleur Grijs en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen400 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pasta maken, Pureren, Raspen, Snijden
Inhoud3 l
MateriaalKunststof
KleurGrijs
Gewicht4,54 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver is de perfecte foodprocessor voor grote hoeveelheden. Met de krachtige motor van 400 watt en duurzame messen bereid je ingrediënten voor 3 personen. Je stelt de foodprocessor traploos in, zo bepaal je zelf de gewenste snelheid. Met het multifunctionele mes pureer je ook harde ingrediënten zoals noten. Wanneer je deeg wilt kneden, gebruik je het deegmes. Maak je zelf perfect gesneden groenten en aardappelen met de meegeleverde snijkit. De deksel plaats je op de mengkom om overtollige ingrediënten te bewaren. Na gebruik berg je de accessoires netjes op in het opbergvak. Hiermee bespaar je ruimte in je keukenlades. De KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver is een echte musthave voor elke keuken. Met de KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver voeg je snelheid en gemak toe aan je culinaire avonturen. De krachtige motor van 400 watt en de duurzame messen zorgen ervoor dat je ingrediënten voor 3 personen moeiteloos verwerkt. Je stelt de foodprocessor traploos in, zodat je de gewenste snelheid kunt aanpassen. Handig voor het maken van een gladde textuur. Met het multifunctionele mes pureer je ook harde ingrediënten. Met het deegmes kneed je snel gistdeeg. Gebruik de meegeleverde snijkit voor het maken van perfect gesneden groenten en aardappelen. De deksel plaats je op de mengkom om overtollige ingrediënten te bewaren. Na gebruik berg je de accessoires netjes op in het opbergvak. Geniet van een optimaal resultaat met de KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver.

Pluspunten
  • De foodprocessor is traploos in te stellen, zodat je de snelheid nauwkeurig aanpast aan de bereiding. Je ingrediënten snijdt in verschillende soorten diktes. Je kunt de accessoires eenvoudig opbergen in de opbergvak in de mengkom.

Minpunten
  • Je hakt en snijdt alleen zachte of kleine stukken groenten en fruit.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 400 W.

Met de KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pasta maken, Pureren, Raspen, Snijden.

De KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 3 l.

De KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Grijs. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid 5KFP1319ECU Zilver. keukenmachine is met een gewicht van 4,54 kg goed te tillen.