1. keukenapparatuur
 2. Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom.

Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 1100 W, is verkrijgbaar in de kleur Zilver en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen1100 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Persen, Raspen, Snijden
Inhoud3,6 l
MateriaalKunststof
KleurZilver
Gewicht11 kg

 

Omschrijving van de Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom. keukenmachine

Met de Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom kun je alles bereiden wat je maar wilt. De stille motor past de snelheid automatisch aan de bereiding aan, zodat je niet zelf hoeft na te denken over de snelheid. Ook het kneden van dik deeg is geen enkel probleem. Met het meegeleverde sapcentrifuge opzetstuk kun je sappen, cocktails en smoothies maken. Daarnaast krijg je ook 3 extra schijven, waaronder een parmezaanrasp, een 6 millimeter raspschijf en een 1 millimeter snijschijf. Hiermee kun je gemakkelijk grote hoeveelheden groenten en fruit snijden, raspen en hakken. Wil je aan de slag met harde ingrediënten, gebruik dan de pulsestand voor extra vermogen. Met deze foodprocessor heb je jarenlang plezier, want Magimix geeft 30 jaar garantie op de motor.

Pluspunten
 • Met deze foodprocessor krijg je ook een sapcentrifuge, blendermix, citruspers en een eiwitklopper

  .

  Met zijn vermogen van 1.100 watt kan je ook harde en grove ingrediënten fijnhakken, zoals noten

  .

  De foodprocessor past de snelheid automatisch aan op wat je aan het bereiden bent.

Minpunten
 • De snelheid is niet manueel aanpasbaar.

Veelgestelde vragen over de Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom. keukenmachine

De Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1100 W.

Met de Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Persen, Raspen, Snijden.

De Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 3,6 l.

De Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zilver. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Magimix CS 5200 XL Premium Mat Chroom. keukenmachine is met een gewicht van 11 kg goed te tillen.