1. keukenapparatuur
 2. Bourgini Supreme Kitchen Chef Pro.

Bourgini Supreme Kitchen Chef Pro. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Bourgini Supreme Kitchen Chef Pro. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Bourgini Supreme Kitchen Chef Pro. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 1750 W, is verkrijgbaar in de kleur Grijs en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Bourgini Supreme Kitchen Chef Pro. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen1750 W
Verschillende bereidingsfunctiesGehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen, Pasta maken
Inhoud5,5 l
MateriaalKunststof
KleurGrijs
Gewicht6,5 kg

 

Omschrijving van de Bourgini Supreme Kitchen Chef Pro. keukenmachine

De Bourgini Supreme Kitchen Chef Pro heeft een stevig, robuust ontwerp en is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Met zijn krachtige motor van 1.750 watt is hij geschikt voor alle soorten deeg. Deze keukenmachine heeft 6 snelheidsstanden en een pulsestand voor extra snelheid. Op deze manier kun je de snelheid aanpassen aan het type deeg dat je mix. Om spetteroverlast te voorkomen, wordt er een schenkschild meegeleverd dat je boven de mengkom kunt bevestigen. De voorkant heeft een koppeling voor het aansluiten van extra accessoires. Deze accessoires, zoals een pastamaker, zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser reinigen. Met de Bourgini Supreme Kitchen Chef Pro kun je gemakkelijk alle soorten deeg mengen.

Pluspunten
 • Dankzij het zeer krachtige vermogen kneed je dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg

  .

  = Dankzij het zeer krachtige vermogen kun je dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg kneden

  .

  De rvs behuizing maakt de keukenmixer erg stevig en duurzaam

  .

  = De RVS-behuizing maakt de keukenmixer zeer stabiel en duurzaam. Met de 6 standen stem je de snelheid af op je bereiding

  .

  = Met de 6 standen kun je de snelheid aanpassen aan je bereiding.

Minpunten
 • Je krijgt er geen extra accessoires bij waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Bourgini Supreme Kitchen Chef Pro. keukenmachine

De Bourgini Supreme Kitchen Chef Pro. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1750 W.

Met de Bourgini Supreme Kitchen Chef Pro. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen, Pasta maken.

De Bourgini Supreme Kitchen Chef Pro. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 5,5 l.

De Bourgini Supreme Kitchen Chef Pro. Keukenmixer is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Bourgini Supreme Kitchen Chef Pro. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Grijs. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Bourgini Supreme Kitchen Chef Pro. keukenmachine is met een gewicht van 6,5 kg goed te tillen.