1. keukenapparatuur
 2. KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart.

KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 240 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen240 W
Verschillende bereidingsfunctiesHakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pureren, Raspen, Snijden
Inhoud2,1 l
MateriaalKunststof, Metaal
KleurZwart
Gewicht3 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart is een multifunctionele foodprocessor die alles kan. Het is een echte keukenhulp, waarmee je ingrediënten eenvoudig fijnhakt, snijdt, raspt, klopt of kneedt. De foodprocessor wordt geleverd met extra accessoires, zoals een julienneschijf en een klopschijf. Met de julienneschijf snijd je ingrediënten in dunne reepjes. Wil je bijvoorbeeld room kloppen tot zelfgemaakte boter? Gebruik dan het garde accessoire. Je kiest de juiste snelheid via de 3 knoppen aan de voorkant. Daarnaast bewaar je de bereiding gemakkelijk in de koelkast met de handige deksel. Na gebruik reinig je de losse onderdelen in de vaatwasser en berg je alles netjes op in de mengkom. Met de KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart maak je in een handomdraai de lekkerste maaltijden.

Pluspunten
 • Bij deze foodprocessor zit ook een julienneschijf en een garde accessoire

  .

  De pulsestand geeft een kortstondige, extra krachtstoot om gemakkelijk harde ingrediënten te verpulveren

  .

  Je kunt de accessoires gemakkelijk opslaan in de mengkom van de foodprocessor.

Minpunten
 • Door de kleine inhoud van 2,1 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 240 W.

Met de KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pureren, Raspen, Snijden.

De KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 2,1 l.

De KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid 5KFP0921EBM Mat Zwart. keukenmachine is met een gewicht van 3 kg goed te tillen.