1. keukenapparatuur
  2. Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS.

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 1000 W, is verkrijgbaar in de kleur Zilver en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen1000 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden
Inhoud3 l
MateriaalMetaal
KleurZilver
Gewicht5,61 kg

 

Omschrijving van de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS. keukenmachine

Met de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS heb je alles wat je nodig hebt om je ingrediënten klaar te maken. Het Express Dice opzetstuk maakt het mogelijk om aardappelen en groenten in blokjes te snijden. De serveerdeksel zorgt ervoor dat je ingrediënten direct kunt serveren op een bord of in een pan. Naast de snij- en raspschijven, krijg je ook een blender en citruspers meegeleverd. De blender is hittebestendig, waardoor je zelfs warme ingrediënten erin kunt mixen. Met de foodprocessor klop en kneed je ook. Deze heeft een ingebouwde weegschaal, waardoor je direct kunt afwegen in de mengkom. De snelheid is traploos instelbaar, zodat je deze nauwkeurig kunt aanpassen. Voor hardere ingrediënten gebruik je de pulsestand, voor extra vermogen. Na gebruik reinig je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser. De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS is daarom de perfecte keuze voor je keuken.

Pluspunten
  • Met de Express Dice snijd je ingrediënten ook in blokjes. Deze foodprocessor bevat ook een blender, citruspers en klopgardes. Met de ingebouwde weegschaal weeg je ingrediënten direct in de mengkom af.

Minpunten
  • Er zitten geen recepten bij om inspiratie op te doen voor bereidingen met jouw foodprocessor

    .

    --> Er zijn geen recepten bij om inspiratie op te doen voor het bereiden met jouw foodprocessor.

Veelgestelde vragen over de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS. keukenmachine

De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1000 W.

Met de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden.

De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 3 l.

De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS. Foodprocessor is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zilver. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.960SS. keukenmachine is met een gewicht van 5,61 kg goed te tillen.