1. keukenapparatuur
 2. Magimix Le Mini Plus Zwart.

Magimix Le Mini Plus Zwart. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Magimix Le Mini Plus Zwart. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Magimix Le Mini Plus Zwart. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 400 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Magimix Le Mini Plus Zwart. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen400 W
Verschillende bereidingsfunctiesHakken, Kloppen, Mixen, Persen, Raspen, Snijden
Inhoud1,7 l
MateriaalKunststof
KleurZwart
Gewicht4,4 kg

 

Omschrijving van de Magimix Le Mini Plus Zwart. keukenmachine

De Magimix Le Mini Plus Zwart is een kleine, krachtige foodprocessor die perfect past in keukens waar weinig ruimte is. De inductiemotor is sterk genoeg om aan al jouw kookbehoeften te voldoen. De 1,7 liter mengkom is groot genoeg voor sommige bereidingen, maar wanneer je kleinere hoeveelheden wilt verwerken, gebruik je de 0,5 liter kom. Dankzij de automatische aanpassingsfunctie hoef je geen zoektocht te ondernemen naar de juiste stand voor deeg kneden, soepen mixen of vlees en groenten hakken. Na gebruik kun je de accessoires gemakkelijk in de bewaardoos opbergen, wat je veel ruimte in je keukenlades bespaart. Om de kwaliteit te waarborgen, geeft Magimix maar liefst 30 jaar garantie op de motor.

Pluspunten
 • Deze foodprocessor heeft twee mengkommen van 0,5 en 1,7 liter

  .

  Met het meegeleverde blendermix opzetstuk kan de foodprocessor ook als blender gebruikt worden, waardoor het gemakkelijk wordt om smoothies, milkshakes en sauzen te bereiden

  .

  Haal ideeën op voor recepten van het meegeleverde receptenboekje.

Minpunten
 • Door de kleine inhoud van 1,7 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor één tot twee personen.

Veelgestelde vragen over de Magimix Le Mini Plus Zwart. keukenmachine

De Magimix Le Mini Plus Zwart. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 400 W.

Met de Magimix Le Mini Plus Zwart. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Hakken, Kloppen, Mixen, Persen, Raspen, Snijden.

De Magimix Le Mini Plus Zwart. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 1,7 l.

De Magimix Le Mini Plus Zwart. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Magimix Le Mini Plus Zwart. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Magimix Le Mini Plus Zwart. keukenmachine is met een gewicht van 4,4 kg goed te tillen.