1. keukenapparatuur
 2. Magimix CS 5200 XL Premium Chroom.

Magimix CS 5200 XL Premium Chroom. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Magimix CS 5200 XL Premium Chroom. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Magimix CS 5200 XL Premium Chroom. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 1100 W, is verkrijgbaar in de kleur Zilver en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Magimix CS 5200 XL Premium Chroom. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen1100 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Persen, Raspen, Snijden
Inhoud3,6 l
MateriaalKunststof
KleurZilver
Gewicht11 kg

 

Omschrijving van de Magimix CS 5200 XL Premium Chroom. keukenmachine

De Magimix CS 5200 XL Premium Chroom is de perfecte foodprocessor voor het maken van sappen, cocktails en smoothies. Met het meegeleverde sapcentrifuge opzetstuk kun je gemakkelijk vers bereide sappen maken. Verder krijg je naast de standaard snij- en raspschijven nog 3 extra schijven. Deze extra set bestaat uit een parmezaanrasp, een 6 millimeter raspschijf en een 1 millimeter snijschijf. Je kunt met de foodprocessor moeiteloos grote hoeveelheden groenten en fruit verwerken. Ook het kneden van dik deeg gaat gemakkelijk. Je hoeft niet na te denken over de snelheid, want de stille motor past automatisch de snelheid aan de bereiding aan. Gebruik de pulsestand wanneer je aan de slag gaat met harde ingrediënten. Deze functie geeft de foodprocessor een korte tijd meer vermogen. Magimix biedt 30 jaar garantie op de motor, waardoor je verzekerd bent van jarenlang gebruiksplezier.

Pluspunten
 • Bij deze foodprocessor zit ook een sapcentrifuge, blendermix, citruspers en een eiwitklopper

  .

  Dankzij het vermogen van 1.100 watt hak en snijd je ook harde en grove ingrediënten fijn, zoals noten

  .

  De foodprocessor past automatisch de snelheid aan op de bereiding.

Minpunten
 • De snelheid is niet manueel instelbaar.

Veelgestelde vragen over de Magimix CS 5200 XL Premium Chroom. keukenmachine

De Magimix CS 5200 XL Premium Chroom. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1100 W.

Met de Magimix CS 5200 XL Premium Chroom. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Persen, Raspen, Snijden.

De Magimix CS 5200 XL Premium Chroom. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 3,6 l.

De Magimix CS 5200 XL Premium Chroom. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Magimix CS 5200 XL Premium Chroom. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zilver. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Magimix CS 5200 XL Premium Chroom. keukenmachine is met een gewicht van 11 kg goed te tillen.