1. keukenapparatuur
 2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 300 W, is verkrijgbaar in de kleur Wit en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen300 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,8 l
MateriaalMetaal
KleurWit
Gewicht10,4 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit is ontworpen met een directe aandrijving motor, wat energiebesparend is. De motor is krachtig genoeg om zelfs het zwaarste deeg mee te kneden. Met de handgreep is de mengkom eenvoudig te verwijderen en te vervangen, waardoor je in één keer 1,5 taart kunt maken. Naast de mengkom wordt ook een deeghaak, een menghaak en een draadgarde meegeleverd. Met deze accessoires kun je heerlijke taarten, cakes, pizza's en brood maken. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit is een duurzame keukenmixer die jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Met de zes verstelbare snelheden kun je de ingrediënten op de juiste manier mixen. Of je nu een stevige of een luchtige structuur wilt creëren, deze keukenmixer helpt je erbij. De machine is gemakkelijk schoon te maken en heeft een anti-slipvoet, waardoor hij stevig op zijn plek blijft staan. Je kunt hem dus met een gerust hart gebruiken!

Pluspunten
 • Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met weinig vermogen zwaar deeg

  .

  Met behulp van de handgreep op de grote kom kun je de mengkom met één hand vasthouden

  .

  Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig afstellen voor je bereiding.

Minpunten
 • Je krijgt er geen extra accessoires bij waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.Er zit geen extra mengkom bij waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 300 W.

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,8 l.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Wit. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Amandelwit. keukenmachine is met een gewicht van 10,4 kg goed te tillen.