1. keukenapparatuur
  2. KitchenAid 5KFP0719EBM 1.7 L Mat Zwart.

KitchenAid 5KFP0719EBM 1.7 L Mat Zwart. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid 5KFP0719EBM 1.7 L Mat Zwart. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid 5KFP0719EBM 1.7 L Mat Zwart. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 250 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid 5KFP0719EBM 1.7 L Mat Zwart. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen250 W
Verschillende bereidingsfunctiesHakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Pureren, Raspen, Snijden
Inhoud1,7 l
MateriaalKunststof
KleurZwart
Gewicht2,9 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid 5KFP0719EBM 1.7 L Mat Zwart. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP0719EBM 1.7 L Mat Zwart is een multifunctioneel apparaat, dat je eenvoudig op het aanrecht kunt neerzetten. Je kunt allerlei gerechten bereiden, van fijne purees tot knapperige groenten of gesneden vlees. De machine is voorzien van een traploos instelbare snelheid, waarmee je perfecte resultaten bereikt. De meegeleverde schijven zijn speciaal ontworpen om je te helpen bij het maken van verschillende gerechten. Zo kun je met de dikke schijf gesneden aardappelen of frites maken, terwijl je met de dunne schijf bijvoorbeeld wortels kunt raspen voor een heerlijke worteltaart. De kom heeft een inhoud van 1,7 liter, waar je gemakkelijk al je onderdelen in kwijt kunt. Ook mogen de losse onderdelen na gebruik gewoon in de vaatwasser.

Pluspunten
  • De foodprocessor is trapeloos instelbaar, zodat je de snelheid precies aan kunt passen aan de bereiding. Je kunt het snoer eenvoudig opbergen in het opbergvak aan de onderkant van de foodprocessor. De pulsestand geeft een korte, extra krachtstoot om gemakkelijk harde ingrediënten te vermalen.

Minpunten
  • Door de kleine inhoud van 1,7 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor één of twee personen

    .

    Een foodprocessor met een kunststof behuizing is minder stevig dan een foodprocessor van metaal of roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid 5KFP0719EBM 1.7 L Mat Zwart. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP0719EBM 1.7 L Mat Zwart. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 250 W.

Met de KitchenAid 5KFP0719EBM 1.7 L Mat Zwart. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Pureren, Raspen, Snijden.

De KitchenAid 5KFP0719EBM 1.7 L Mat Zwart. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 1,7 l.

De KitchenAid 5KFP0719EBM 1.7 L Mat Zwart. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid 5KFP0719EBM 1.7 L Mat Zwart. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid 5KFP0719EBM 1.7 L Mat Zwart. keukenmachine is met een gewicht van 2,9 kg goed te tillen.