1. keukenapparatuur
 2. KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart.

KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 240 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen240 W
Verschillende bereidingsfunctiesHakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pureren, Raspen, Snijden
Inhoud2,1 l
MateriaalKunststof, Metaal
KleurZwart
Gewicht3 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart. keukenmachine

Met de KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart ben je verzekerd van een uitgebreide keukenmachine. Deze foodprocessor is uitgerust met een krachtige motor en heeft een mengkom met een inhoud van 2.1 liter. Hiermee maak je heerlijke maaltijden voor jou en je gasten. Bovendien krijg je extra accessoires waarmee je eenvoudig ingrediënten verwerkt. Met de julienneschijf sneed je bijvoorbeeld dunne reepjes ui of paprika. Met het garde accessoire maak je eenvoudig zelfgemaakte boter. Je kiest de juiste snelheid eenvoudig met de 3 knoppen aan de voorkant. Na gebruik reinig je de losse onderdelen in de vaatwasser. Bovendien bewaar je jouw bereiding in de koelkast met de handige deksel. Na gebruik berg je alles gemakkelijk op in de mengkom. Je maaltijden bereiden wordt nog gemakkelijker met de KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart. Met deze foodprocessor hak, snijd en rasp je ingrediënten. Je klopt en kneed ook gemakkelijk ingrediënten. Bovendien krijg je extra accessoires zoals een julienneschijf en een klopschijf. Met deze accessoires maak je heerlijke maaltijden. Met de 3 knoppen aan de voorkant kies je gemakkelijk de juiste snelheid. Na gebruik reinig je de losse onderdelen in de vaatwasser en bewaar je jouw bereiding in de koelkast met de handige deksel. Na gebruik berg je alle onderdelen netjes op in de mengkom.

Pluspunten
 • Bij deze foodprocessor zit ook een julienneschijf en een garde accessoire

  .

  De pulsestand geeft een kortstondige, extra krachtstoot om gemakkelijk harde ingrediënten te verpulveren

  .

  Je kunt de accessoires makkelijk opbergen in de mengkom van de foodprocessor.

Minpunten
 • Door de kleine inhoud van 2,1 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 240 W.

Met de KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pureren, Raspen, Snijden.

De KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 2,1 l.

De KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid 5KFP0921EOB Onyx Zwart. keukenmachine is met een gewicht van 3 kg goed te tillen.