1. keukenapparatuur
  2. Magimix CS 3200 XL Chroom.

Magimix CS 3200 XL Chroom. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Magimix CS 3200 XL Chroom. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Magimix CS 3200 XL Chroom. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 650 W, is verkrijgbaar in de kleur Zilver en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Magimix CS 3200 XL Chroom. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen650 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Raspen, Snijden
Inhoud2,6 l
MateriaalKunststof
KleurZilver
Gewicht6,7 kg

 

Omschrijving van de Magimix CS 3200 XL Chroom. keukenmachine

Met de Magimix CS 3200 XL Chroom heb je een uiterst professionele foodprocessor in huis. Met de drie komken met een inhoud van 2,6, 2,2 en 1,2 liter ben je klaar om de meest uiteenlopende lekkernijen te bereiden. Deze foodprocessor past de snelheid automatisch aan je bereidingswerk aan, zodat je niet zelf hoeft te twijfelen over welke snelheid je moet gebruiken. Of het nu gaat om het kneden van deeg, het mixen van soepen, het hakken van vlees of harde groenten, de Magimix CS 3200 XL Chroom doet het allemaal met zo min mogelijk geluid. Na het gebruik reinig je de accessoires gemakkelijk in de vaatwasser. Daarna kun je de accessoires opbergen in de bewaardoos, zodat je deze niet kwijtraakt. Deze foodprocessor zorgt ervoor dat je met gemak de beste maaltijden kunt maken die perfect zijn voor elke gelegenheid.

Pluspunten
  • Deze foodprocessor heeft 3 mengkommen met een inhoud van 1,2, 2,2 en 2,6 liter. De scherpe Sabatier schijven kunnen ook zachte groenten en fruit raspen en snijden tot mooie plakjes. Met het meegeleverde blendermix-opzetstuk, kun je de foodprocessor ook gebruiken als blender, waarmee je gemakkelijk smoothies, milkshakes en sauzen kunt maken.

Minpunten
  • Door de kunststof behuizing verkleurt de foodprocessor sneller en is het minder stevig dan metalen foodprocessors.

Veelgestelde vragen over de Magimix CS 3200 XL Chroom. keukenmachine

De Magimix CS 3200 XL Chroom. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 650 W.

Met de Magimix CS 3200 XL Chroom. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Raspen, Snijden.

De Magimix CS 3200 XL Chroom. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 2,6 l.

De Magimix CS 3200 XL Chroom. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Magimix CS 3200 XL Chroom. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zilver. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Magimix CS 3200 XL Chroom. keukenmachine is met een gewicht van 6,7 kg goed te tillen.