1. keukenapparatuur
  2. Bosch MUM9A66R00 rood.

Bosch MUM9A66R00 rood. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Bosch MUM9A66R00 rood. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Bosch MUM9A66R00 rood. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 1600 W, is verkrijgbaar in de kleur Rood en is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Bosch MUM9A66R00 rood. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen1600 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud5 l
MateriaalKunststof, Metaal
KleurRood
Gewicht9,5 kg

 

Omschrijving van de Bosch MUM9A66R00 rood. keukenmachine

Met de Bosch MUM9A66R00 rood haal je een professionele keukenmixer in huis. De 5,5 mengkom is geschikt voor grote hoeveelheden deeg en de Smart Dough Sensor zorgt ervoor dat je perfecte resultaten boekt. Dankzij de Smart Tool Detection techniek weet de machine welke accessoires er gebruikt worden en wat daarvoor de beste snelheid is. Met de 7 handmatig instelbare snelheden kun je precies de resultaten krijgen die je wilt. De makkelijk te verplaatsen arm geeft je de vrijheid om de keukenmixer op de meest geschikte plek te gebruiken. Na een lekkere maaltijd die je hebt bereid met de Bosch MUM9A66R00 rood hoef je alleen de onderdelen af te wassen. Dankzij de afwasbestendigheid zijn de onderdelen geschikt om in de vaatwasser te plaatsen. Zo ben je nog sneller klaar met het opruimen. Geniet dus van heerlijke maaltijden gemaakt met deze professionele keukenmixer.

Pluspunten
  • Dankzij het zeer krachtige vermogen is de keukenmixer geschikt om dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg achter elkaar te kneden. Je stelt de snelheid nauwkeurig in met de 7 standen. De mengkom heeft een inhoud van 5,5 liter, zodat je in één keer beslag maakt voor 2 cakes. Dankzij het zeer krachtige vermogen is de keukenmixer geschikt om dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg achter elkaar te kneden. Je stelt de snelheid nauwkeurig in met de 7 standen. De mengkom heeft een inhoud van 5,5 liter, zodat je in één keer beslag maakt voor 2 cakes. Dankzij het zeer krachtige vermogen is de keukenmixer geschikt om dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg achter elkaar te kneden. Je stelt de snelheid nauwkeurig in met de 7 standen. De mengkom heeft een inhoud van 5,5 liter, zodat je in één keer beslag maakt voor 2 cakes. Dankzij het zeer krachtige vermogen is de keukenmix.

Minpunten
  • Er zit geen extra mengkom bij om gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar te maken.

Veelgestelde vragen over de Bosch MUM9A66R00 rood. keukenmachine

De Bosch MUM9A66R00 rood. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1600 W.

Met de Bosch MUM9A66R00 rood. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De Bosch MUM9A66R00 rood. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 5 l.

De Bosch MUM9A66R00 rood. Keukenmixer is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Bosch MUM9A66R00 rood. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Rood. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Bosch MUM9A66R00 rood. keukenmachine is met een gewicht van 9,5 kg goed te tillen.