1. keukenapparatuur
 2. Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes.

Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 2000 W, is verkrijgbaar in de kleur Zilver en is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen2000 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Gehakt draaien, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Koken, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Pasta maken, Pureren, Raspen, Snijden, Worsten maken
Inhoud3,7 l
MateriaalKunststof, Metaal
KleurZilver
Gewicht14 kg

 

Omschrijving van de Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes. keukenmachine

De Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes biedt een unieke combinatie van schillen en snijden. Met de krachtige motor van 2000 watt, de variabele snijschijf met 24 instellingen en het S-vormige gekartelde mes, ben je verzekerd van perfecte resultaten. Met de schilschijf schil je tot 7 aardappelen in een keer. De opzetstukken voor blokjes snijden de aardappelen in schijven of blokjes. Alle ingrediënten vallen in de grote kom. Met de vullingtrechter krijgt de foodprocessor precies de juiste vorm van alle ingrediënten. De Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes is de perfecte oplossing voor het snel en eenvoudig bereiden van gezonde maaltijden. Laat je verrassen door de snelheid en precisie waarmee je ingrediënten worden geschild en gesneden. In een mum van tijd staat er een heerlijke maaltijd op tafel. Geniet van de gemakkelijkheid en het resultaat van deze innovatieve foodprocessor!

Pluspunten
 • Je schilt gemakkelijk aardappelen met de meegeleverde schilschijf

  .

  Met een vermogen van 2000 watt kun je ook harde en grove ingrediënten zoals noten fijnhakken en snijden

  .

  Met de meegeleverde bak kun je de accessoires eenvoudig opbergen.

Minpunten
 • Je hoef de snelheid niet zo precies af te stemmen bij het bereiden, want de foodprocessor heeft maar één stand.

Veelgestelde vragen over de Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes. keukenmachine

De Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 2000 W.

Met de Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Gehakt draaien, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Koken, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Pasta maken, Pureren, Raspen, Snijden, Worsten maken.

De Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 3,7 l.

De Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zilver. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes. keukenmachine is met een gewicht van 14 kg goed te tillen.