1. keukenapparatuur
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 300 W, is verkrijgbaar in de kleur Rood en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen300 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,8 l
MateriaalMetaal
KleurRood
Gewicht10,4 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom. keukenmachine

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom kunt u meerdere bereidingen maken zonder dat u de mixer tussendoor hoeft te wassen. De motor is direct aangedreven en heeft weinig vermogen nodig om kracht te leveren. De motor is sterk genoeg om zelfs het zwaarste deeg te kneden. U kunt niet alleen cakes en taarten maken, maar ook uw eigen pizza of brood bereiden. Beide mengkommen zijn voorzien van een handgreep, zodat u ze gemakkelijk kunt pakken en vervolgens op de mixer bevestigen. De mengkom van 4,8 liter is groot genoeg om in één keer beslag voor een grote taart te maken. Daarnaast is er een deeghaak voor het kneden van deeg, een menghaak voor het mixen van zware mengsels en een draadgarde voor het luchtig stijfslaan van slagroom. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom heeft u alles wat u nodig heeft om heerlijke gerechten te maken.

Pluspunten
  • Door de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken zonder tussendoor af te wassen. Door de directe aandrijving kneedt de keukenmachine ook krachtig deeg met weinig vermogen. Met de 10 standen kan je de snelheid precies afstemmen op je bereiding.

Minpunten
  • Je krijgt er geen extra accessoires bij waarmee je verschillende bereidingen kan maken.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 300 W.

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,8 l.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Rood. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood + Extra mengkom. keukenmachine is met een gewicht van 10,4 kg goed te tillen.