1. keukenapparatuur
 2. KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood.

KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 650 W, is verkrijgbaar in de kleur Rood en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen650 W
Verschillende bereidingsfunctiesHakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden
Inhoud4 l
MateriaalMetaal
KleurRood
Gewicht13,6 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood is een stevig, duurzaam en betrouwbaar apparaat. Met dit apparaat kunt u groenten, fruit, kaas en aardappelen snijden, raspen en blokjes maken. U krijgt 3 verschillende mengkommen van 4 liter, 2,4 liter en 1 liter, een 3-delige toevoerbuis, een snijschijf, een blokjeskit, een omkeerbare raspschijf, een raspschijf voor harde kazen, ijs of chocolade, een citruspers en een eierklopper. Ook krijgt u een speciale frietenschijf voor het maken van zelfgemaakte frieten. Om al uw accessoires netjes op te bergen biedt de KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood een opbergbox. Met deze foodprocessor kunt u gemakkelijk en snel maaltijden maken. De processor is gemaakt van gegoten metaal, wat sterk en duurzaam is. U kunt de snijschijf verstellen, waardoor u tussen de 1 en 6 millimeter dikte snijdt. U kunt ook maaltijden maken met de blokjeskit, waarmee u snel blokjes van groenten, fruit en kaas maakt. Met de omkeerbare raspschijf maakt u fijne en grove stukken en met de raspschijf voor harde kazen, ijs of chocolade kunt u raspen. Dankzij deze processor kunt u maaltijden maken met weinig moeite en tijd.

Pluspunten
 • Bij deze foodprocessor zit ook een citruspers en een blokjeskit voor het snijden van blokjes groenten of fruit

  .

  Dankzij de metalen behuizing is deze foodprocessor steviger en gaat langer mee

  .

  Deze foodprocessor beschikt over 3 mengkommen van 4, 2,4 en 1 liter.

Minpunten
 • Er zit geen opbergvak voor het snoer in deze foodprocessor

  .

  -> Er zit geen opbergvak voor het snoer in deze foodprocessor.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 650 W.

Met de KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden.

De KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 4 l.

De KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood. Foodprocessor is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Rood. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Foodprocessor Keizerrood. keukenmachine is met een gewicht van 13,6 kg goed te tillen.