1. keukenapparatuur
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 300 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen300 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,8 l
MateriaalMetaal
KleurZwart
Gewicht10,5 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart. keukenmachine

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart maak je een heerlijke maaltijd met gemak. De krachtige motor, met een vermogen van 300 watt, zit verstopt in de kop. Hierdoor is hij zeer geschikt voor het kneden van zwaar deeg en beslag. Door de kantelbare kop kun je eenvoudig de deeghaak verwisselen zonder de hele mixer uit elkaar te halen. Daarnaast worden er twee mengkommen meegeleverd, zodat je tussendoor niet steeds af hoeft te wassen. Ook gaat er geen energie verloren tussen de menghaak en de motor. Dankzij het antispatdeksel houd je je aanrecht lekker netjes. Wil je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart verder uitbreiden? Er is een groot assortiment aan opzetstukken verkrijgbaar. Deze bevestig je eenvoudig aan het aansluitpunt aan de voorzijde. Laat je creativiteit de vrije loop en maak heerlijke maaltijden met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart!

Pluspunten
  • Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met weinig vermogen zwaar deeg. Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar bereiden, zonder dat je tussendoor afwast. De metalen behuizing maakt de keukenmixer stevig en duurzaam.

Minpunten
  • Je krijgt er geen extra accessoires bij waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 300 W.

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,8 l.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Vulkaanzwart. keukenmachine is met een gewicht van 10,5 kg goed te tillen.