1. keukenapparatuur
 2. Magimix CS 3200 XL Mat Chroom.

Magimix CS 3200 XL Mat Chroom. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Magimix CS 3200 XL Mat Chroom. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Magimix CS 3200 XL Mat Chroom. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 650 W, is verkrijgbaar in de kleur Grijs en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Magimix CS 3200 XL Mat Chroom. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen650 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Raspen, Snijden
Inhoud2,6 l
MateriaalKunststof
KleurGrijs
Gewicht6,7 kg

 

Omschrijving van de Magimix CS 3200 XL Mat Chroom. keukenmachine

Met de Magimix CS 3200 XL Mat Chroom haal je een professionele en stille foodprocessor in huis. De 3 mengkommen met een inhoud van 2,6, 2,2 en 1,2 liter zorgen ervoor dat je verschillende ingrediënten tegelijk kunt verwerken. De slimme technologie past de snelheid automatisch aan de bereidingswijze aan, zodat je de bereiding optimaal kunt afronden. Van kneed het deeg tot het mixen van soepen of het hakken van vlees of harde groenten. Na gebruik reinig je de accessoires gemakkelijk in de vaatwasser. Vervolgens berg je ze op in de bewaardoos, zodat je de accessoires niet kwijt raakt. Met de Magimix CS 3200 XL Mat Chroom haal je een professionele foodprocessor in huis die je dagelijkse keukenklussen gemakkelijk maakt.

Pluspunten
 • Deze foodprocessor heeft 3 mengkommen van 1,2, 2,2 en 2,6 liter

  .

  De scherpe Sabatier messen raspen en snijden ook zachte groenten en fruit in mooie plakjes

  .

  Met het meegeleverde blendermix hulpstuk kan je de foodprocessor ook als blender gebruiken, zodat je gemakkelijk smoothies, milkshakes en sauzen maakt.

Minpunten
 • Door de kunststof behuizing verkleurt de foodprocessor sneller en is hij minder stevig dan metalen foodprocessors.

Veelgestelde vragen over de Magimix CS 3200 XL Mat Chroom. keukenmachine

De Magimix CS 3200 XL Mat Chroom. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 650 W.

Met de Magimix CS 3200 XL Mat Chroom. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Raspen, Snijden.

De Magimix CS 3200 XL Mat Chroom. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 2,6 l.

De Magimix CS 3200 XL Mat Chroom. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Magimix CS 3200 XL Mat Chroom. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Grijs. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Magimix CS 3200 XL Mat Chroom. keukenmachine is met een gewicht van 6,7 kg goed te tillen.