1. keukenapparatuur
  2. Bosch MUM52120 Styline.

Bosch MUM52120 Styline. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Bosch MUM52120 Styline. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Bosch MUM52120 Styline. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 700 W, is verkrijgbaar in de kleur Grijs, Wit en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Bosch MUM52120 Styline. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen700 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden
Inhoud3,9 l
MateriaalKunststof
KleurGrijs, Wit
Gewicht6,5 kg

 

Omschrijving van de Bosch MUM52120 Styline. keukenmachine

De Bosch MUM52120 Styline is een iconisch ontwerp dat je direct herkent als een keukenmachine van Bosch. Met een sterke motor van 700 watt is deze keukenmachine het perfecte toestel voor het mixen van beslag en kneden van licht deeg. Met de meegeleverde opzetstukken kun je niet alleen mixen en kneden, maar ook sapjes blenden, ingrediënten snijden of raspen. De 3,9 liter grote rvs mengkom maakt het mogelijk om beslag voor een taart te maken. De stainless steel constructie is stevig, duurzaam en voorkomt dat er kleur-, geur- en smaakstoffen achterblijven. Na gebruik kun je alle losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser reinigen. De Bosch MUM52120 Styline is een betrouwbare keukenmachine die je een eeuwigheid trouwe dienst zal bewijzen.

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kan je meerdere bereidingen achter elkaar kneden, zonder dat de motor oververhit raakt. Met de meegeleverde blender kun je ook smoothies maken en met de foodprocessor kun je ingrediënten fijn snijden en raspen. In de meegeleverde opbergtas kun je de accessoires netjes opruimen en opbergen in je keukenkastje.

Minpunten
  • Met deze keukenmixer kneed je niet langdurig het zware deeg, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over de Bosch MUM52120 Styline. keukenmachine

De Bosch MUM52120 Styline. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 700 W.

Met de Bosch MUM52120 Styline. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden.

De Bosch MUM52120 Styline. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 3,9 l.

De Bosch MUM52120 Styline. Keukenmixer is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Bosch MUM52120 Styline. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Grijs, Wit. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Bosch MUM52120 Styline. keukenmachine is met een gewicht van 6,5 kg goed te tillen.