1. keukenapparatuur
  2. Sage the Bakery Boss.

Sage the Bakery Boss. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Sage the Bakery Boss. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Sage the Bakery Boss. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 1200 W, is verkrijgbaar in de kleur Zilver en is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Sage the Bakery Boss. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen1200 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,7 l
MateriaalKunststof, Metaal
KleurZilver
Gewicht13,77 kg

 

Omschrijving van de Sage the Bakery Boss. keukenmachine

Sage the Bakery Boss is een multifunctionele keukenmixer met een modern design. De mixer is voorzien van een 3D-motor die zorgt voor een gelijkmatige menging van het deeg. Hij heeft een aan/uit schakelaar, een timer en een krachtig motorblok met 12 snelheden. Met de Sage the Bakery Boss kun je grote hoeveelheden deeg mixen in de glazen mengkom van 4,7 liter of kleinere hoeveelheden in de tweede kom van 3,8 liter. Met de planetaire mengbewegingen draait de mixer rechtsom en draaien de brede opzetstukken linksom om de hele kom te bestrijken voor het beste resultaat. De keukenmixer heeft een lampje aan de binnenkant van de kom, zodat je het mengsel goed in de gaten kunt houden. Met de Sage the Bakery Boss wordt het bakken van banket nog leuker en gemakkelijker.

Pluspunten
  • Dankzij de timer stopt het automatisch met mixen zodra de bereiding klaar is. Met de traploos instelbare snelheid kunt u de snelheid precies afstemmen op de bereiding. Dankzij het krachtige vermogen kunt u zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg.

Minpunten
  • Door het ontbreken van een softstart op de keukenmixer, is de kans groot dat ingrediënten de lucht in vliegen.

Veelgestelde vragen over de Sage the Bakery Boss. keukenmachine

De Sage the Bakery Boss. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1200 W.

Met de Sage the Bakery Boss. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De Sage the Bakery Boss. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,7 l.

De Sage the Bakery Boss. Keukenmixer is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Sage the Bakery Boss. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zilver. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Sage the Bakery Boss. keukenmachine is met een gewicht van 13,77 kg goed te tillen.