1. keukenapparatuur
 2. KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit.

KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 400 W, is verkrijgbaar in de kleur Wit en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen400 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pasta maken, Pureren, Raspen, Snijden
Inhoud3 l
MateriaalKunststof
KleurWit
Gewicht4,54 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit is een krachtige foodprocessor waarmee je heerlijke gerechten kunt bereiden voor 3 personen. Met zijn krachtige motor van 400 watt en duurzame messen is deze foodprocessor geschikt voor het verwerken van verschillende soorten ingrediënten. Met de traploze snelheidregeling pas je de snelheid van de foodprocessor aan voor het bereiden van een gladde textuur. Met het multifunctionele mes pureer je harde ingrediënten zoals noten en met het deegmes kneed je in een handomdraai gistdeeg. Gebruik de meegeleverde snijkit om je zachte groenten of aardappelen in perfect gesneden blokjes te toveren. Met de deksel bewaar je overtollige ingrediënten in de koelkast. Na het bereiden berg je alle accessoires eenvoudig op in het opbergvak. Zo bewaar je ruimte in je keukenlades.

Pluspunten
 • De foodprocessor is traploos instelbaar, zodat je de snelheid nauwkeurig aanpast aan de bereiding

  .

  Je kunt ingrediënten in verschillende diktes snijden

  .

  Je kunt de accessoires eenvoudig opbergen in het opbergvak van de mengkom.

Minpunten
 • Je hakt en snijdt alleen zachte of kleine stukken groenten en fruit.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 400 W.

Met de KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pasta maken, Pureren, Raspen, Snijden.

De KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 3 l.

De KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Wit. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid 5KFP1319EAC Amandelwit. keukenmachine is met een gewicht van 4,54 kg goed te tillen.