1. Kookboeken
  2. De bakschool voor Potterheads.

De bakschool voor Potterheads. van Monique Ascanelli

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De bakschool voor Potterheads. van Monique Ascanelli. Een kookboek bestaande uit 144 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Monique Ascanelli.

Specificaties van het kookboek De bakschool voor Potterheads.
HoofdauteurMonique Ascanelli
Aantal pagina’s144
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Vrije tijd & Hobby Creatieve hobby's Bakboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek De bakschool voor Potterheads. van Monique Ascanelli

Monique Ascanelli's Bakschool voor Potterheads is een plek waar je je helemaal kan laten meevoeren naar de magische wereld van Harry Potter. Met zijn meer dan 40 gloednieuwe recepten kan je je eigen magische wereld creëren. In de bakschool vind je allerlei speciale recepten zoals chocoladekikkers, boterbierpudding of een taart met een pratende hoed. Je kunt je eigen eetbare tovenarij maken en zo van elk themafeestje, kinderpartijtje of filmavondje een ware belevenis maken. Ook vind je in de bakschool een stap-voor-stap handleiding om je eigen magische cupcakes of taarten te bakken. Daarnaast zijn er ook speciale tips en tricks om je gebak en taarten extra magisch te maken. Zo kun je bijvoorbeeld je gebak versieren met toverstokjes, toverstof of gekleurde parels. Verander je keuken in een toverlokaal en maak je eigen magische zoetigheden. Laat je meevoeren naar de magische wereld van Harry Potter en creëer je eigen magische reis.

Veelgestelde vragen over het kookboek De bakschool voor Potterheads. van Monique Ascanelli

Het boek De bakschool voor Potterheads. is geschreven door de auteur Monique Ascanelli. 

Het kookboek De bakschool voor Potterheads. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De bakschool voor Potterheads. bestaat uit 144 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek De bakschool voor Potterheads. van Monique Ascanelli uitgebracht. Het kookboek De bakschool voor Potterheads. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789043923491.

Het kookboek De bakschool voor Potterheads. van Monique Ascanelli valt in de categorie Kookboeken Vrije tijd & Hobby Creatieve hobby's Bakboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken