1. Kookboeken
  2. Smokey goodness.

Smokey goodness. van Jord Althuizen

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Smokey goodness. van Jord Althuizen. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jord Althuizen.

Specificaties van het kookboek Smokey goodness.
HoofdauteurJord Althuizen
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Smokey goodness. van Jord Althuizen

Met het BBQ-kookboek 'Smokey Goodness – het ultieme BBQ-boek' krijg je meer inzicht in het echte barbecueën. Je ontdekt alle tips en tricks van wereldkampioen BBQ Jord Althuizen. Met zijn gouden adviezen over vuur en smakelijke recepten, maak je de perfecte burgers, wings, gegrilde côte de boeuf, pulled pork of zelfs hele speenvarkens. Je wordt net zo verslingerd aan de grill, het vuur en de rook als Jord. Laat de grill maar komen en beleef de ultieme BBQ-ervaring! Met Smokey Goodness wordt het koken op de BBQ nooit meer hetzelfde.

Veelgestelde vragen over het kookboek Smokey goodness. van Jord Althuizen

Het boek Smokey goodness. is geschreven door de auteur Jord Althuizen. 

Het kookboek Smokey goodness. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Smokey goodness. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Smokey goodness. van Jord Althuizen uitgebracht. Het kookboek Smokey goodness. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021562292.

Het kookboek Smokey goodness. van Jord Althuizen valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken