1. Kookboeken
  2. Airfryer.

Airfryer. van Danny Jansen

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Airfryer. van Danny Jansen. Een kookboek bestaande uit 96 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Danny Jansen.

Specificaties van het kookboek Airfryer.
HoofdauteurDanny Jansen
Aantal pagina’s96
TaalNederlands
HoofduitgeverijDex Publishers
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Airfryer. van Danny Jansen

Heteluchtfrituren is een heerlijke manier van koken die gezond, snel en makkelijk is. Met de airfryer bereid je elke dag een verscheidenheid aan gerechten. Of je nou zin hebt in frietjes en snacks of gerechten die wat meer tijd en kunst vergen, de airfryer is er klaar voor! Met dit boek vol originele recepten, ideeën en tips, haal je meer uit je airfryer. Van lasagne en buikspek tot gebakken groenten, garnalen en zelfs cakes en koekjes. Elke dag een andere smaak, dat is wat de airfryer je biedt. En je maakt deze lekkernijen in een mum van tijd klaar. Alles wat je nodig hebt is in dit boek verzameld, zodat je meteen aan de slag kunt. Maak de airfryer een blijvertje in je keuken en geniet van de lekkerste gerechten!

Veelgestelde vragen over het kookboek Airfryer. van Danny Jansen

Het boek Airfryer. is geschreven door de auteur Danny Jansen. 

Het kookboek Airfryer. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Airfryer. bestaat uit 96 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Dex Publishers heeft het kookboek Airfryer. van Danny Jansen uitgebracht. Het kookboek Airfryer. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789492440167.

Het kookboek Airfryer. van Danny Jansen valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken