1. Kookboeken
  2. Altijd lekker.

Altijd lekker. van Natalia Rakhorst

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Altijd lekker. van Natalia Rakhorst. Een kookboek bestaande uit 220 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Natalia Rakhorst.

Specificaties van het kookboek Altijd lekker.
HoofdauteurNatalia Rakhorst
Aantal pagina’s220
TaalNederlands
HoofduitgeverijProject Gezond B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Altijd lekker. van Natalia Rakhorst

Product naam: Altijd lekker. Product beschrijving: Altijd lekker staat boordevol met recepten waar je direct mee aan de slag kunt gaan! Bijna altijd snel klaar, meestal gezond maar sowieso altijd lekker. Het team van Project Gezond heeft voor dit kookboek de 100 meest populaire recepten uit de afgelopen jaren geselecteerd. Een perfecte combinatie van wereldgerechten zoals kip piri piri, taco’s, ovenrisotto met chorizo en een Griekse groenteschotel met tzatziki. Maar ook klassiekers zoals boeuf bourguignon, quiche lorraine en kabeljauw met mosterdsaus. Voor een lekker ontbijt kun je kiezen uit hartige cruffins of citroenpancakes met gember. En als zoet dessert? Maak dan de Eton Mess of de sorbet van citroenijs met rode vruchtensaus. Met 100 recepten is er altijd genoeg om uit te kiezen. Alle gerechten zijn gemakkelijk te maken met ingrediënten die je bij de supermarkt koopt. Geniet van de prachtige foto's, en maak aan de hand van duidelijke instructies heerlijke gerechten. Altijd lekker.

Veelgestelde vragen over het kookboek Altijd lekker. van Natalia Rakhorst

Het boek Altijd lekker. is geschreven door de auteur Natalia Rakhorst. 

Het kookboek Altijd lekker. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Altijd lekker. bestaat uit 220 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Project Gezond B.V. heeft het kookboek Altijd lekker. van Natalia Rakhorst uitgebracht. Het kookboek Altijd lekker. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082745276.

Het kookboek Altijd lekker. van Natalia Rakhorst valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken