1. Kookboeken
  2. Haniy.

Haniy. van Matay De Mayee

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Haniy. van Matay De Mayee. Een kookboek bestaande uit 224 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Matay De Mayee.

Specificaties van het kookboek Haniy.
HoofdauteurMatay De Mayee
Aantal pagina’s224
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Haniy. van Matay De Mayee

Haniy is een uniek kookboek vol met heerlijke recepten uit de oudste en meest authentieke keuken ter wereld - de Suryoye. Deze recepten zijn samengesteld door de chef-koks van de Suryoye-gemeenschap, die de beste ingrediënten en technieken gebruiken om de meest authentieke gerechten te creëren. Haniy biedt een breed scala aan gerechten voor elke gelegenheid, van simpele maaltijden voor het hele gezin tot verfijnde gerechten die je kunt serveren bij speciale gelegenheden. De recepten zijn gebaseerd op de traditionele Suryoye-keuken, maar zijn geschikt gemaakt voor de hedendaagse keuken. Deze unieke verzameling recepten biedt je de mogelijkheid om de meest authentieke maaltijden uit de Suryoye-keuken te maken. Je kunt de gerechten klaarmaken met de meest verse ingrediënten en de beste technieken, zodat je de smaak van de traditie kunt beleven. Of je nu een beginner of een ervaren kok bent, Haniy biedt je de mogelijkheid om de meest heerlijke gerechten te maken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Haniy. van Matay De Mayee

Het boek Haniy. is geschreven door de auteur Matay De Mayee. 

Het kookboek Haniy. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Haniy. bestaat uit 224 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Haniy. van Matay De Mayee uitgebracht. Het kookboek Haniy. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789464042184.

Het kookboek Haniy. van Matay De Mayee valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken