1. Kookboeken
  2. 500 campinggerechten.

500 campinggerechten. van Ali Ray

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens 500 campinggerechten. van Ali Ray. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Ali Ray.

Specificaties van het kookboek 500 campinggerechten.
HoofdauteurAli Ray
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
HoofduitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Reizen Reisgidsen Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek 500 campinggerechten. van Ali Ray

"Met 500 campinggerechten is uw kampeerkeuken compleet. Ali Ray, een culinair reisverslaggeefster, heeft in dit boek talloze heerlijke recepten verzameld die u met minimale voorzieningen en eenvoudige ingrediënten kunt bereiden. Van ontbijt tot avondeten en toetjes, met dit boek kunt u op een campinggasstel, grillpan of barbecue de lekkerste gerechten maken. Daarnaast bevat het boek ook een handleiding voor het roosteren en grillen op houtskool, gas of open vuur. Met 500 campinggerechten kunt u zelfs op een kampeerterrein de perfecte maaltijd bereiden. De recepten variëren van eenvoudig tot uitgebreid en zijn allemaal goed te doen met de minimale voorzieningen van een kampeerterrein. Ali Ray laat u zien hoe u met behulp van een campinggasstel, een grillpan of een barbecue voedsel kunt bereiden dat de moeite waard is. Het boek bevat bovendien tips en tricks die u kunt gebruiken om uw maaltijden nog lekkerder te maken. U zult versteld staan van wat u allemaal met eenvoudige ingrediënten kunt bereiden.".

Veelgestelde vragen over het kookboek 500 campinggerechten. van Ali Ray

Het boek 500 campinggerechten. is geschreven door de auteur Ali Ray. 

Het kookboek 500 campinggerechten. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek 500 campinggerechten. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het kookboek 500 campinggerechten. van Ali Ray uitgebracht. Het kookboek 500 campinggerechten. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048314706.

Het kookboek 500 campinggerechten. van Ali Ray valt in de categorie Kookboeken Reizen Reisgidsen Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken