1. Kookboeken
  2. Lekker belangrijk Cholesterol.

Lekker belangrijk Cholesterol. van Janine Jansen

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Lekker belangrijk Cholesterol. van Janine Jansen. Een kookboek bestaande uit 160 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Janine Jansen.

Specificaties van het kookboek Lekker belangrijk Cholesterol.
HoofdauteurJanine Jansen
Aantal pagina’s160
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Lekker belangrijk Cholesterol. van Janine Jansen

Met onze Lekker Belangrijk Cholesterol hebben we een compleet pakket ontwikkeld om u te helpen uw cholesterolgehalte te verlagen. Ons pakket bevat heldere, gebaseerd op bewijs, informatie over de ins en outs van cholesterol, om uw kennis te vergroten en uw risico te verminderen. Daarnaast bieden we meer dan 50 eenvoudige, lekkere recepten om uw cholesterolgehalte te verlagen. Alle recepten zijn samengesteld door een professionele voedingsdeskundige, zodat u altijd gerust kunt zijn dat uw maaltijden gezond en evenwichtig zijn. Met onze Lekker Belangrijk Cholesterol krijgt u niet alleen toegang tot informatie over cholesterol, maar ook tips over hoe u uw bloedsuikerspiegel en bloeddruk kunt verlagen. U krijgt ook informatie over wat u kunt doen om uw gezondheid te verbeteren, zoals meer bewegen, minder stress en een gezond gewicht. Al deze informatie is ontworpen om u te helpen gezonder te leven en uw risico op hart- en vaatziekten te verminderen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Lekker belangrijk Cholesterol. van Janine Jansen

Het boek Lekker belangrijk Cholesterol. is geschreven door de auteur Janine Jansen. 

Het kookboek Lekker belangrijk Cholesterol. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Lekker belangrijk Cholesterol. bestaat uit 160 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Lekker belangrijk Cholesterol. van Janine Jansen uitgebracht. Het kookboek Lekker belangrijk Cholesterol. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789464042283.

Het kookboek Lekker belangrijk Cholesterol. van Janine Jansen valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken