1. Kookboeken
  2. Every Day Vegan Budget Friendly.

Every Day Vegan Budget Friendly. van Lenna Omrani

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Every Day Vegan Budget Friendly. van Lenna Omrani. Een kookboek bestaande uit 176 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Lenna Omrani.

Specificaties van het kookboek Every Day Vegan Budget Friendly.
HoofdauteurLenna Omrani
Aantal pagina’s176
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Every Day Vegan Budget Friendly. van Lenna Omrani

Lenna Omrani's tweede kookboek Every Day Vegan Budget Friendly biedt een assortiment aan plantaardige, grotendeels glutenvrije en sojavrije bereidingen voor elk moment van de weekdag. Dit boek is ingedeeld op bereidingstijd, waardoor het perfect is voor mensen die op zoek zijn naar snelle en goedkope vegan maaltijden. Zo kun je doordeweeks binnen een mum van tijd een quinoaschotel met paprika en tomaat (€1,45 p.p.) op tafel zetten. Je kunt ook meer tijd nemen om het weekend in te luiden met een ontbijt van warme broodpudding met appel en rozijnen voor €0,45 p.p.! Van heerlijke salades tot zoete desserts en van heerlijke soepen tot gezonde tussendoortjes. Every Day Vegan Budget Friendly biedt een overvloed aan vegan opties die je binnen een mum van tijd op tafel zet. Elke maaltijd is voedzaam, betaalbaar en makkelijk te maken. Lenna Omrani biedt ook veel tips en tricks om de beste ervaring te krijgen met het bereiden van de maaltijden in haar boek.

Veelgestelde vragen over het kookboek Every Day Vegan Budget Friendly. van Lenna Omrani

Het boek Every Day Vegan Budget Friendly. is geschreven door de auteur Lenna Omrani. 

Het kookboek Every Day Vegan Budget Friendly. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Every Day Vegan Budget Friendly. bestaat uit 176 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Every Day Vegan Budget Friendly. van Lenna Omrani uitgebracht. Het kookboek Every Day Vegan Budget Friendly. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789043923880.

Het kookboek Every Day Vegan Budget Friendly. van Lenna Omrani valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken