1. Kookboeken
  2. Voer.

Voer. van Tobias Camman

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Voer. van Tobias Camman. Een kookboek bestaande uit 208 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Tobias Camman.

Specificaties van het kookboek Voer.
HoofdauteurTobias Camman
Aantal pagina’s208
TaalNederlands
HoofduitgeverijBlossom Books Bold
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Voer. van Tobias Camman

Voer is het perfecte kookboek voor iedereen die het leuk vindt om in de keuken te staan. Tobias Camman, een allround alleskunner en beroepssnob, liet op Instagram zien dat hij uitstekend kan koken. Hij nam deel aan De Fomoshow en maakte een imponerend gerecht waarmee hij Michelin-sterrenchef Peter Gast wist te verrassen. Voer is het resultaat hiervan. Het kookboek staat vol met bijzondere technieken en smaakcombinaties. Ook klassieke gerechten krijgen een hedendaagse twist. Tobias is een expert in het opdienen van de gerechten, maar het wordt nooit zo moeilijk dat het niet vol te houden is. Met Voer kunnen thuiskoks een hoogwaardig gerecht met een restaurantgehalte opdienen. De gerechten zijn eenvoudig te bereiden, zodat iedereen er plezier aan kan beleven!

Veelgestelde vragen over het kookboek Voer. van Tobias Camman

Het boek Voer. is geschreven door de auteur Tobias Camman. 

Het kookboek Voer. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Voer. bestaat uit 208 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Blossom Books Bold heeft het kookboek Voer. van Tobias Camman uitgebracht. Het kookboek Voer. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789463494151.

Het kookboek Voer. van Tobias Camman valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken