De eerste editie van ‘Cake & Sugar’, de beurs rond patisserie en cakedesign komt naar België. Het evenement vindt plaats van 9 tot 11 maart 2018 in Brussels Expo. Je vindt daar boetieks, cursussen en miniworkshops, livedemo’s op groot scherm en belangrijke gasten. Dat alles mogen de liefhebbers van cakedesign en patisserie verwachten op de eerste editie van Cake & Sugar.

Masterclasses van topkwaliteit
Bewonder het spectaculaire werk van Emma Jayne! Deze Engelse kunstenares werd verkozen tot Cake Designer van het jaar 2017. Op Cake & Sugar houdt ze een tweedaagse masterclass en een livedemonstratie op vrijdag. Op de beurs zijn echter ook andere grote namen aanwezig uit de wereld van de cakedesign: Madl, alias Cindy Sauvage, behoort als Belgische cakedesigner tot de absolute top. Antonio Santangelo viel twee keer in de prijzen op de prestigieuze beurs Cake International in Birmingham (VK) en Mary Presicci is gespecialiseerd in cakemodelling. Laat je imponeren tijdens hun masterclasses!

België vertegenwoordigd op het Cake Designers World Championship
Een vijfkoppige jury (juryvoorzitter Kristina Rado en de vier bovengenoemde chefs van de masterclasses) zal de kandidaten selecteren die België zullen vertegenwoordigen op het wereldkampioenschap cakedesign van de FIPGC (Federazione Internationale Pasticceria Gelateria Cioccolateria) op 19 en 20 oktober 2019 in Milaan. Bezoekers kunnen de selectie live meemaken!

Cakedesign? Ja, maar ook patisserie
Naast cakedesign mag ook de patisserie niet ontbreken. Melanie, winnares van het tv-programma Le Meilleur Pâtissier, zal op de beurs patisserieworkshops verzorgen. Bezoekers van Cake & Sugar kunnen met hun ticket ook de Creativabeurs in Brussels Expo bezoeken, van 9 tot 11 maart 2018.

Meer info:
Cake & Sugar

Waar?
Brussels Expo (hal 7). Belgiëplein 1, 1020 Brussel.

Wanneer?
Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 maart 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *