1. Kookboeken
  2. 500 slowcooker recepten.

500 slowcooker recepten. van Carol Beckerman

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens 500 slowcooker recepten. van Carol Beckerman. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Carol Beckerman.

Specificaties van het kookboek 500 slowcooker recepten.
HoofdauteurCarol Beckerman
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
HoofduitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek 500 slowcooker recepten. van Carol Beckerman

Met het boek 500 slowcooker recepten geniet u van een veelzijdig aanbod aan gerechten. U kunt de slowcooker gebruiken om zowel simpele als uitgebreide maaltijden te bereiden, zonder heel veel moeite of veel tijd te spenderen aan het eten. Het boek bevat 500 helder beschreven recepten voor elke gelegenheid. U kunt uw creativiteit laten spreken met het variëren van textuur en smaak. Maar ook krijgt u tips over veilige voedselbereiding en ontdekt u wat de beste stukken vlees voor de slowcooker zijn. Kortom, met 500 slowcooker recepten bereid u snel en gemakkelijk een heerlijke maaltijd. U kunt zelfs uw eigen ingemaakte producten maken. Dus als u op zoek bent naar een verrassende manier om maaltijden te bereiden, dan is dit boek een must-have voor uw keuken.

Veelgestelde vragen over het kookboek 500 slowcooker recepten. van Carol Beckerman

Het boek 500 slowcooker recepten. is geschreven door de auteur Carol Beckerman. 

Het kookboek 500 slowcooker recepten. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek 500 slowcooker recepten. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het kookboek 500 slowcooker recepten. van Carol Beckerman uitgebracht. Het kookboek 500 slowcooker recepten. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048304417.

Het kookboek 500 slowcooker recepten. van Carol Beckerman valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken