1. Kookboeken
  2. Het leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer.

Het leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer. van Tamara de Weijer

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer. van Tamara de Weijer. Een kookboek bestaande uit 184 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Tamara de Weijer.

Specificaties van het kookboek Het leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer.
HoofdauteurTamara de Weijer
Aantal pagina’s184
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Gezondheidsproblemen Dieetkunde & Voeding Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Het leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer. van Tamara de Weijer

Het boek van huisarts Tamara de Weijer is een must-have voor iedereen die gezonder wil worden en lekkerder in zijn vel wil zitten. Het biedt je de kans om in vier weken tijd een gezondere leefstijl te creëren en je weerstand te versterken. De tips en technieken in het boek zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en de vele jaren praktijkervaring van Tamara de Weijer. Het boek is gemakkelijk te gebruiken en heeft een praktische opzet. Naast het delen van waardevolle informatie, bevat het boek ook leuke tips en trucs die je kunt gebruiken om je gezondheid te verbeteren. Je leert om gezonde voedingsmiddelen te kiezen, hoe je je koolhydraten kunt beheersen en hoe je je lichaam fit en sterk kunt houden. Met Het Leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer kun je je gezondheid verbeteren, je weerstand versterken en bovenal lekker in je vel zitten. Ervaar de voordelen van een gezonde leefstijl en transformeer je leven.

Veelgestelde vragen over het kookboek Het leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer. van Tamara de Weijer

Het boek Het leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer. is geschreven door de auteur Tamara de Weijer. 

Het kookboek Het leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer. bestaat uit 184 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Het leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer. van Tamara de Weijer uitgebracht. Het kookboek Het leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021578859.

Het kookboek Het leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer. van Tamara de Weijer valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Gezondheidsproblemen Dieetkunde & Voeding Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken