GS – Het kan natuurlijk ook allebei! Deze verschillende workshops worden gegeven op 28 en 29 september tijdens Bakbeurs Taart en Trends! Onlangs werd het wedstrijdthema bekend gemaakt en nu staan er nieuwe workshops en masterclasses online. De airbrush workshops worden gegeven door Edwin Weimer, gastdocent airbrushing bij Sugar Academy. Wil je liever een schattige beer of een koninklijke muis leren modelleren? Dat kan bij de workshops van Petra Arnold.

Kawaii trend

Cute
Superschattig om deze editie te maken zijn de Kawaii-taarten. Kawaii is overgewaaid uit Japan en is daar de ‘culture of cuteness‘. Klik hier voor de masterclasses van Wendy Schlagwein. Zij is lerares bij de Sugar Academy. Je kunt kiezen uit ‘familie kawaii cactus, kawaii fruitvriendjes en kawaii superzoet!

Klik hier voor alle masterclasses

Klik hier voor alle workshops 

Workshop Koninklijke Muis

In de aanloop naar de beurs wordt het aanbod van workshops verder aangevuld. Op de beurs zijn ter plekke ook nog workshopplekken beschikbaar voor last minute beslissers. Kijk hiervoor tijdens de beursdagen bij onze service desk bij de entree van de beurs om te zien welke workshops nog plekken beschikbaar hebben. Kom het beleven en laat je verrassen!

Over Taart en Trends
Taart en Trends zal dit jaar plaatsvinden op 28 en 29 september 2018. Het is de 12e editie van deze beurs. Vorig jaar waren er bijna 40 standhouders op het evenement in de Jaarbeurs Utrecht. Je kunt hier entreetickets bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *