1. Kookboeken
  2. Weber’s BBQ bijbel.

Weber's BBQ bijbel. van Jamie Purviance

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Weber's BBQ bijbel. van Jamie Purviance. Een kookboek bestaande uit 360 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jamie Purviance.

Specificaties van het kookboek Weber's BBQ bijbel.
HoofdauteurJamie Purviance
Aantal pagina’s360
TaalNederlands
HoofduitgeverijLantaarn Publishers.
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Weber's BBQ bijbel. van Jamie Purviance

Het Weber BBQ-bijbelboek is het ultieme boek voor iedereen die van grillen houdt. Of je nu een beginner bent of al een ervaren BBQ-koning, dit boek bevat alle kennis en tips die je nodig hebt. Het boek bevat lekkere recepten voor vis, groente en verschillende soorten vlees. Alle recepten zijn overzichtelijk gerangschikt volgens benodigdheden, aantal personen, bereidingstijd, grilltijd en rusttijd. Naast de recepten bevat het boek ook tips om het beste BBQ-resultaat te bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld leren hoe je het vlees perfect klaarmaakt en welke houtsorten je het beste kunt gebruiken. De heerlijke foto's in het boek zorgen ervoor dat je direct zin krijgt om de BBQ aan te steken. Met het Weber BBQ-bijbelboek wordt grillen een echte kunst!

Veelgestelde vragen over het kookboek Weber's BBQ bijbel. van Jamie Purviance

Het boek Weber's BBQ bijbel. is geschreven door de auteur Jamie Purviance. 

Het kookboek Weber's BBQ bijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Weber's BBQ bijbel. bestaat uit 360 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Lantaarn Publishers. heeft het kookboek Weber's BBQ bijbel. van Jamie Purviance uitgebracht. Het kookboek Weber's BBQ bijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789463543934.

Het kookboek Weber's BBQ bijbel. van Jamie Purviance valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken