1. Kookboeken
  2. Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer.

Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer. van Tamara de Weijer

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer. van Tamara de Weijer. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Tamara de Weijer.

Specificaties van het kookboek Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer.
HoofdauteurTamara de Weijer
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Gezondheidsproblemen Dieetkunde & Voeding Voeding Diabetes Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer. van Tamara de Weijer

In Eet beter in 28 dagen laat Tamara de Weijer zien dat een gezonde leefstijl voor iedereen toegankelijk is. Door het volgen van haar advies en tips zal je op een verantwoorde manier gezonder leren eten. Bovendien leer je waar je op moet letten bij het kiezen van voedsel. Naast het volgen van een gezond voedingspatroon bevat deze gids ook tips over beweging en ontspanning. Tamara de Weijer leert je eenvoudige oefeningen die je thuis kunt doen. Zo kun je op een leuke manier beweging in je dagelijks leven inpassen, zonder dat je het gevoel hebt dat je in een sportschool moet staan. Verder worden er verschillende ontspanningstechnieken uitgelegd die je kunt toepassen om stress en spanning te verminderen. Met Eet beter in 28 dagen van Tamara de Weijer heb je de mogelijkheid om je gezondheid te verbeteren zonder dat je pillen hoeft te slikken. Kies voor gezonde voeding, beweging en ontspanning en begin vandaag nog met een gezonde leefstijl!

Veelgestelde vragen over het kookboek Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer. van Tamara de Weijer

Het boek Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer. is geschreven door de auteur Tamara de Weijer. 

Het kookboek Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer. van Tamara de Weijer uitgebracht. Het kookboek Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021583372.

Het kookboek Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer. van Tamara de Weijer valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Gezondheidsproblemen Dieetkunde & Voeding Voeding Diabetes Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken