1. Kookboeken
  2. Kookbijbels Ovenbijbel.

Kookbijbels Ovenbijbel. van Chickslovefood

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Kookbijbels Ovenbijbel. van Chickslovefood. Een kookboek bestaande uit 432 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Chickslovefood.

Specificaties van het kookboek Kookbijbels Ovenbijbel.
HoofdauteurChickslovefood
Aantal pagina’s432
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Kookbijbels Ovenbijbel. van Chickslovefood

De Kookbijbels Ovenbijbel is een must-have voor iedereen die graag kookt. In deze kookbijbel vind je alle recepten die je nodig hebt om de lekkerste gerechten uit je oven te toveren. Van ovenschotels en zoete klassiekers tot gezonde baksels en recepten voor stoomovens: Nina en Elise van Chickslovefood laten je zien wat je allemaal uit je oven kan halen. Met hun keukenfilosofie maken ze het nooit onnodig ingewikkeld en laten je nooit de hele dag in de keuken staan. De Kookbijbels Ovenbijbel staat vol met lekkere recepten en tips om je te helpen bij het bereiden van de meest heerlijke gerechten. Van Italiaanse ovenschotels tot Thaise stoomovengerechten: met deze bijbel kom je nooit meer zonder inspiratie te staan. De gerechten zijn makkelijk te maken en er zijn stap-voor-stap handleidingen toegevoegd. Daarnaast heeft de Kookbijbels Ovenbijbel een uitgebreid hoofdstuk met tips en trucs om het koken nog leuker te maken. Zo kom je steeds met iets nieuws uit de oven.

Veelgestelde vragen over het kookboek Kookbijbels Ovenbijbel. van Chickslovefood

Het boek Kookbijbels Ovenbijbel. is geschreven door de auteur Chickslovefood. 

Het kookboek Kookbijbels Ovenbijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Kookbijbels Ovenbijbel. bestaat uit 432 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Kookbijbels Ovenbijbel. van Chickslovefood uitgebracht. Het kookboek Kookbijbels Ovenbijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048858019.

Het kookboek Kookbijbels Ovenbijbel. van Chickslovefood valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken