Als je gek bent op donuts, houd je meestal ook van andere zoetigheid. En die toppings! Daar kun je zo heerlijk mee variëren! Toch is de nieuwste combinatie misschien nog niet bij jou bekend. Het gaat hier om donuts + lolly’s. Voedingsproducent Vandemoortele introduceert een nieuw assortiment donuts onder het lollymerk Chupa Chups. De donuts hebben de zoetige smaak van de lolly’s alsook de kleurrijke, speelse ontwerpen. De introductie vindt plaats vanaf april in meerdere landen in Europa.

Foto: Vandemoortele

Mini-donuts
De favoriete smaken van de bekende Chupa Chups lolly’s zijn nu verkrijgbaar als heerlijke donuts. Het kleurrijke donutassortiment bestaat een mixed box met 3 mini donuts, met de lekkerste lolly smaken van verfrissende appel, originele cola en aardbei cream. Zo hoef je lekker niet te kiezen. Ook zijn er drie grote donuts, waarvan er twee gevuld zijn: cola en aardbei cream. De derde donut is ongevuld: aardbei, de absolute nummer 1 smaak is nu ook als donut verkrijgbaar. De donuts zijn gedecoreerd met fel gekleurde glazuren en crunchy lollystukjes bovenop.

Zelf donuts bakken? In het filmpje onderin het artikel legt Bart uit hoe je dat doet. Of klik hier voor een ander recept waarmee je superzachte donuts maakt!

Klik hier om meer te lezen over de introductie

https://www.youtube.com/watch?v=T9fhipcu9JA

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *