1. Kookboeken
  2. De Zilveren Lepel De Zilveren Lepel.

De Zilveren Lepel De Zilveren Lepel. van Anoniem

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De Zilveren Lepel De Zilveren Lepel. van Anoniem. Een kookboek bestaande uit 1504 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Anoniem.

Specificaties van het kookboek De Zilveren Lepel De Zilveren Lepel.
HoofdauteurAnoniem
Aantal pagina’s1504
TaalNederlands
Hoofduitgeverijvan Dishoeck
KeukenMediterrane, Italiaans
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek De Zilveren Lepel De Zilveren Lepel. van Anoniem

De Zilveren Lepel is een waardevol naslagwerk voor iedereen die een liefhebber is van de Italiaanse keuken. Het boek is geschreven door Marcella Hazan, een Italiaanse Amerikaanse kookboekenschrijver. Ze schreef zes kookboeken, waarvan De Zilveren Lepel het meest bekend is. Het boek is gebaseerd op Marcella's eigen ervaringen en kennis van de Italiaanse keuken. Het bevat recepten voor meer dan 160 verschillende gerechten, geschikt voor zowel beginnende als gevorderde koks. Dit boek biedt een breed scala aan traditionele gerechten, variërend van klassieke pizza's en pasta's tot authentieke Italiaanse desserts. De Zilveren Lepel is ook een prachtig kookboek om te bekijken. De pagina's zijn versierd met kleurrijke illustraties en foto's van de Italiaanse keuken. Elke pagina bevat ook heldere illustraties, gedetailleerde stappenplannen en handige tips om de bereiding van de gerechten te vergemakkelijken. Of je nu een beginner bent of al een ervaren kok, De Zilveren Lepel is een waardevol naslagwerk voor iedereen die op zoek is naar een authentieke Italiaanse kookervaring. Het boek biedt een uitgebreid assortiment aan heerlijke recepten, samen met informatieve en aantrekkelijke afbeeldingen die je kookavontuur een extra dimensie geven.

Veelgestelde vragen over het kookboek De Zilveren Lepel De Zilveren Lepel. van Anoniem

Het boek De Zilveren Lepel De Zilveren Lepel. is geschreven door de auteur Anoniem. 

Het kookboek De Zilveren Lepel De Zilveren Lepel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De Zilveren Lepel De Zilveren Lepel. bestaat uit 1504 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij van Dishoeck heeft het kookboek De Zilveren Lepel De Zilveren Lepel. van Anoniem uitgebracht. Het kookboek De Zilveren Lepel De Zilveren Lepel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000309757.

Het kookboek De Zilveren Lepel De Zilveren Lepel. van Anoniem valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Mediterrane, Italiaans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken