GS – Als je mooie taarten maakt wil je ze graag zo goed mogelijk vervoeren om hem perfect op de eindbestemming te krijgen. Toch is dat niet altijd een makkelijk karwei. Cake decorator Lea Philips van KlipKaddi liep zelf al jaren tegen dit probleem aan. “Er was nog geen goede oplossing voor. Daarom kwam ik op het idee om de KlipKaddi te ontwerpen: een gloednieuw en handig product. Het is een kunststof transportsysteem, bestaande uit meerdere lagen. Met clips kunnen de drums op de bodem worden vastgeklikt. Hiermee blijft de taart perfect tijdens het vervoeren.”

Lea op de Cake International

Geschikt voor bijna alle vormen
Lea legt uit dat de het product geschikt is voor taarten met een diameter van 15 tot 30 centimeter. “Ook bijna alle soorten drums kunnen in het systeem. Of het nu een ronde, ovale, hartvormige, vierkante of rechthoekige cake is: hij past in de KlipKaddi. Naast al deze voordelen voldoet het product ook nog aan alle hygiëne standaarden. De KlipKaddi heeft ook kleine openingen in de onderkant, zodat de perfecte omgeving wordt gecreëerd om de taart in te transporteren. Als je een cake hebt met meerdere lagen, voeg je per laag een deksel toe. Ook deze kun je weer gemakkelijk vastklikken.”

Winnen
De KlipKaddi wordt nog niet geleverd, maar ondertussen wordt er via crowdfunding geld ingezameld voor de productie. Wil je een KlipKaddi winnen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van KlipKaddi en maak kans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *