1. Kookboeken
  2. Masterclass Cakes.

Masterclass Cakes. van Rutger van den Broek

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Masterclass Cakes. van Rutger van den Broek. Een kookboek bestaande uit 160 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Rutger van den Broek.

Specificaties van het kookboek Masterclass Cakes.
HoofdauteurRutger van den Broek
Aantal pagina’s160
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Masterclass Cakes. van Rutger van den Broek

In Masterclass Cakes neemt Rutger van den Broek je mee op een reis door de wereld van heerlijke cakes. Met 40 verschillende recepten laat hij je zien dat je met cake oneindig kunt variëren. Of je nu houdt van een tijdloze klassieker als de bitterkoekjescake, een fruitige variant zoals de olijfoliecake met mandarijn, of juist een pittige gembercake met honing - er is voor ieder wat wils. Rutger won de eerste editie van Heel Holland bakt en heeft diverse bestsellers op zijn naam staan. Ook op zijn veelgelezen blog RutgerBakt.nl deelt hij regelmatig zijn baktips. Met Masterclass Cakes geeft hij je de meest favoriete cakerecepten prijs. Neem een kijkje in de wereld van de cakebakker en laat je verrassen door de lekkerste cakes die Rutger voor je in petto heeft.

Veelgestelde vragen over het kookboek Masterclass Cakes. van Rutger van den Broek

Het boek Masterclass Cakes. is geschreven door de auteur Rutger van den Broek. 

Het kookboek Masterclass Cakes. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Masterclass Cakes. bestaat uit 160 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Masterclass Cakes. van Rutger van den Broek uitgebracht. Het kookboek Masterclass Cakes. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048848423.

Het kookboek Masterclass Cakes. van Rutger van den Broek valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken