1. SMEG SF6400TVX.

SMEG SF6400TVX. oven

5/5

Met de SMEG SF6400TVX. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Taart bakken. De SMEG SF6400TVX. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,7 cm breed, 54,8 cm diep en 59,2 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver.

Specificaties van de SMEG SF6400TVX. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,7 cm breedte, 59,2 cm hoogte en 54,8 cm diepte.
Inhoud70 l
Gewicht33,8 kg
KleurZilver
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Handleiding, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Oven
Type ovenfunctiesBovenwarmte, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Onderwarmte
Aanbevolen voor type etenTaart bakken

 

Omschrijving van de SMEG SF6400TVX. oven

Met de SMEG SF6400TVX kun je makkelijk grote ovenschotels of een hele kip klaar maken. De oven heeft een inhoud van 70 liter, waardoor je meerdere pizza's tegelijk kunt bakken. Voorverwarmen gaat erg snel, waardoor je binnen een mum van tijd jouw lasagne in de oven zet. Met de grill optie maak je een knapperig kaaslaagje. Dankzij de turbo hetelucht is het overal in de oven even heet, dus wisselen van hoogte is niet meer nodig. Met het Vapor Clean programma wordt het schoonmaken gemakkelijker. Giet een klein laagje water en schoonmaakmiddel in de cirkel op de bodem en klaar is Kees. Het water verandert in stoom waardoor jij daarna met een spons het vuil gemakkelijk verwijdert. Zo krijg je een schone oven zonder veel moeite.

Pluspunten
  • Dankzij de turbo hetelucht kan je gerechten op meerdere verschillende inschuifhoogtes bakken. Etenvoorwerpen die bevroren zijn kunnen eenvoudig ontdooien met de ontdooifunctie.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten te verwarmen.

Veelgestelde vragen over de SMEG SF6400TVX. oven

De SMEG SF6400TVX. heeft de volgende afmetingen: 59,7 cm breedte, 59,2 cm hoogte en 54,8 cm diepte. De SMEG SF6400TVX. oven weegt 33,8 kg. 

De SMEG SF6400TVX. oven heeft een inhoud van 70 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De SMEG SF6400TVX. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De SMEG SF6400TVX. oven is Zilver van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze SMEG SF6400TVX. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Handleiding, Ovenrooster.

Deze SMEG SF6400TVX. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze SMEG SF6400TVX. oven zijn: Taart bakken.

Alternatieven voor deze SMEG SF6400TVX. oven