De strijd om de felbegeerde Gouden CupCakeCup gaat weer van start. In de kerstvakantie kan heel Nederland weer genieten van een nieuw seizoen vol mooie cupcakes. De jonge kandidaten krijgen de meest uiteenlopende opdrachten, waarbij hun creativiteit, bekwaamheid en vaardigheden worden getest. Dit meldt Zapp.nl.

De presentatie is in handen van Klaas van der Eerden. CupCakeCup is vanaf 25 december dagelijks te zien om 18.15 uur bij AVROTROS op NPO Zapp. Na twee voorrondes, die op zaterdag 16 en 23 december worden uitgezonden, gaan twintig cupcakebakkers naar de studiorondes. Meester-patissier Robèrt van Beckhoven en patissier Remy Duker, bepalen wie uiteindelijk naar huis gaat met de Gouden CupCakeCup.

Winnares vorig jaar
In 2016 won Isa de CupCakeCup. De finale ging tussen de laatste vier overgebleven kandidaten namelijk Mauro, Sterre, Arda en Isa. De winnares mocht cupcakes maken voor de vijftigste verjaardag van Mark Rutte op 14 februari. Op de website van Kidsweek.nl geeft Isa tips aan de kandidaten van dit jaar. “Het is belangrijk dat je experimenteert met smaken, zodat jouw cupcake opvalt tussen de rest”, legt ze uit in het artikel.

Lees hier mee over de CupCakeCup

Hieronder je zie de uitzending van de Selectie Voorronde 1 -2017/2018. Selectieronde 2 is op zaterdag 23 december te zien om 09:30 op NPO Zapp.

https://www.youtube.com/watch?v=VMtwvYfXo1Q

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *