1. Kookboeken
  2. Het energieke vrouwen voedingskompas.

Het energieke vrouwen voedingskompas. van Marjolein Dubbers

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het energieke vrouwen voedingskompas. van Marjolein Dubbers. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Marjolein Dubbers.

Specificaties van het kookboek Het energieke vrouwen voedingskompas.
HoofdauteurMarjolein Dubbers
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Gezondheid van vrouwen Dieet & Gezond De overgang Boeken

Omschrijving van het kookboek Het energieke vrouwen voedingskompas. van Marjolein Dubbers

Het Energieke Vrouwen Voedingskompas is een uitgebreide gids die vrouwen helpt om te begrijpen hoe hun hormonen werken en hoe ze hun levensstijl kunnen aanpassen om zo hun energieniveau te verhogen en hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Het is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bestaat uit informatie over voeding, supplementen, slaap, beweging en stress. De gids bevat een aantal praktische tips en technieken om je energieniveau te verhogen en je gezondheid te verbeteren, waaronder het verminderen van suiker, de juiste voedingsmiddelen kiezen, het verminderen van stress, een regelmatige beweging in je leven inpassen en het aanpassen van je levensstijl aan de seizoensgebonden veranderingen. Er zijn ook nuttige informatie over de verschillende fasen van de menstruatiecyclus, met informatie over hoe je je hormonen kunt reguleren door te kiezen voor de juiste voeding. Het Energieke Vrouwen Voedingskompas bevat ook dagelijks voedingsplannen, die je kunt aanpassen aan je persoonlijke behoeften en levensstijl. Daarnaast bevat het ook een aantal inspirerende recepten, waardoor je gemakkelijk een voedzaam voedingspatroon kunt opbouwen. Met dit kompas kun je je eigen gezondheidsplan creëren waarmee je je energieniveau verhoogt, je gezondheid verbetert en je beter voelt!

Veelgestelde vragen over het kookboek Het energieke vrouwen voedingskompas. van Marjolein Dubbers

Het boek Het energieke vrouwen voedingskompas. is geschreven door de auteur Marjolein Dubbers. 

Het kookboek Het energieke vrouwen voedingskompas. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het energieke vrouwen voedingskompas. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Het energieke vrouwen voedingskompas. van Marjolein Dubbers uitgebracht. Het kookboek Het energieke vrouwen voedingskompas. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021563732.

Het kookboek Het energieke vrouwen voedingskompas. van Marjolein Dubbers valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Gezondheid van vrouwen Dieet & Gezond De overgang Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken