1. Kookboeken
  2. Bak.

Bak. van Jayne Jubb

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Bak. van Jayne Jubb. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jayne Jubb.

Specificaties van het kookboek Bak.
HoofdauteurJayne Jubb
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijKarakter Uitgevers Bv
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Bak. van Jayne Jubb

Met Bak van Jayne Jubb heb je een bijzonder inspirerend bakboek in handen. Met de enthousiaste aanwijzingen ervan gaat het bakken van zuurdesembrood helemaal niet zo ingewikkeld of tijdrovend zijn. Maar dat is nog niet alles. Je kan met dit boek ook heel veel andere heerlijke broden maken. Van simpele boerenbroden tot exotische gistbroden, glutenvrije broden en vrij-van-alles-behalve-smaak-baksels. Je komt ook allerlei variaties tegen zoals Iers sodabrood met cranberry’s, Laurier-uienbrood, het allerbeste brioche brood, boekweitbrood en kruiden-yoghurtbrood. Dit bakboek geeft je alle tools om de lekkerste zuurdesembroden en andere baksels zelf thuis te maken. Bak je de lekkerste broden en baksels uit je eigen keuken!

Veelgestelde vragen over het kookboek Bak. van Jayne Jubb

Het boek Bak. is geschreven door de auteur Jayne Jubb. 

Het kookboek Bak. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Bak. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Karakter Uitgevers Bv heeft het kookboek Bak. van Jayne Jubb uitgebracht. Het kookboek Bak. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789045220819.

Het kookboek Bak. van Jayne Jubb valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken