1. Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058.

Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058.

5/5

Wordt de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058. is geschikt voor 3 à 4 personen, heeft een laadvermogen van 1,2 kg en een inhoud van 4,2 l. Scroll verder voor meer informatie over de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058.

Specificaties van de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058.

 

Vermogen1400 W
FrituursysteemHete lucht

Laadvermogen

1,2 kg
Capaciteit in personen3 à 4 personen
MateriaalKunststof
Gewicht6,4 kg
Inhoud4,2 l
GerufilterJa
Ingebouwde vetfilterJa

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Geen

 

Omschrijving van de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058.

Daarnaast heeft de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058 een uniek Coolwall-ontwerp. Dit betekent dat je tijdens het gebruik de zijkant van de airfryer aan kunt raken, zonder dat deze heet wordt. Verder wordt de luchtcirculatie verhoogd door de luchtstroomring. Hierdoor bespaar je energie en bereik je betere resultaten. Ook is de airfryer voorzien van een Easy Clean-functie, waardoor je het bakrooster en de kom makkelijk schoonmaakt. Bovendien heeft de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058 een groot bereik van 80 tot 200°C. Zo kun je de airfryer ook gebruiken voor meer complexe recepten. Met deze airfryer kun je dus eenvoudig en precies bakken, roosteren, grillen en drogen.

Pluspunten
  • Met de 8 automatische bakprogramma's hoef je de juiste baktemperatuur en -tijd niet zelf in te stellen. Dankzij het meegeleverde grillrooster kun je vlees en groenten grillen in de airfryer. Je kunt de losse onderdelen gemakkelijk reinigen in de vaatwasser.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,9 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig. Met een snoerlengte van 0,9 meter heeft de friteuse een plek dichtbij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over deze Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058.

De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058. beschikt over het volgende frituursysteem: Hete lucht.

Het vermogen van de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058. is 1400 W.

De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058. is groot genoeg voor 3 à 4 personen. De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058. heeft een inhoud van 4,2 l en een laadvermogen van 1,2 kg.

De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058. is gemaakt van solide Kunststof. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058. weegt 6,4 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058. heeft een geurfilter: Ja. En een ingebouwde vetfilter: Ja.

De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Geen.


 

Alternatieven voor deze Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058.