GS – Houd jij van koken en bakken? Doe dan mee met de kook- en bakwedstrijd van Hey Hagelpasta. De opdracht: Creëer thuis een origineel recept met hagelpasta. Iedereen van 18 jaar en ouder mag meedoen. Op de website www.hagelpasta.nl staat vermeld: “Met Hagelpasta is vrijwel alles mogelijk. Topkoks zijn je voorgegaan en hebben culinaire Hagelpasta hoogstandjes gemaakt met amuses, voor- en hoofdgerechten en desserts. Dus, bakken, braden, wokken, koken of koude gerechten…alles kan. Verras ons!” Je kunt je recept tot 16 april inzenden. Ben je bij de top 5, dan mag je bij een Cook Off je eigen recept presenteren. Tijdens dat evenement zullen ook de prijswinnaars bekend worden gemaakt.

Foto: Hagelpasta.nl

Prijzen
De prijzen zijn niet mis. Je kunt als hoofdprijs een foodprocessor winnen van Magimix winnen ter waarde van 600 euro. Daarna maak je kans op een braadpan van Le Creuset (259 euro), een delicatessenpakket (150 euro) en een fluitketel van Le Creuset (100 euro).

Wat is hagelpasta
Sinds februari 2017 is er een nieuw broodbeleg op de markt: Hagelpasta. Dit is een mix van hagelslag en chocoladepasta. Dubbel genieten dus voor de chocoholics onder ons! Het product is ontstaan door een uit de hand gelopen weddenschap. Henk wilde het lievelingsbroodbeleg van zijn kleinkinderen graag maken en zij dachten dat hem dat niet ging lukken. In eerste instantie was dat ook zo, maar samen met Yvon Strooker van La Culina in Putten kwam het nieuwe product op de markt. Dit schrijft het AD. Henk vertelt aan Baknieuws dat hij erg trots is op het product. “Nergens ter wereld is deze formule te vinden!”

Foto: Hagelpasta.nl

Kopen
Hey Hagelpasta is gemaakt met pure Belgische chocolade en heeft geen toegevoegde geur- kleur- en smaakstoffen. Het is een combinatie van zacht romige, pure chocolade, royaal gevuld met hoogwaardige crispy’s. Wil je Hagelpasta kopen? Het is verkrijgbaar bij Voets Specialiteiten en nog veel meer andere winkels. Klik hier voor de verkooppunten van Hey Hagelpasta.

Foto: Hagelpasta.nl

Aan de slag!
Heb je nog geen inspiratie, maar wil je wel bakken met Hagelpasta? Je kunt aan de slag met deze recepten.

Foto: Hagelpasta.nl

Omroep Gelderland maakte een filmpje van de introductie van de Hagelpasta. Check ‘m hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *