1. Kookboeken
  2. Kookbijbels 31 Saladebijbel.

Kookbijbels 31 Saladebijbel. van Welmoed Bezoen

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Kookbijbels 31 Saladebijbel. van Welmoed Bezoen. Een kookboek bestaande uit 496 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Welmoed Bezoen.

Specificaties van het kookboek Kookbijbels 31 Saladebijbel.
HoofdauteurWelmoed Bezoen
Aantal pagina’s496
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Kookbijbels 31 Saladebijbel. van Welmoed Bezoen

De Kookbijbels 31 Saladebijbel is een geweldige manier om een ​​verscheidenheid aan salades te maken. Het bevat 31 verschillende recepten, uitgebreid met een heldere, duidelijke foto van elke salade. Dus als je op zoek bent naar een verfrissende maaltijd die je kunt maken met wat je al in huis hebt, dan is de 31 Saladebijbel een goede keuze. De recepten zijn eenvoudig te maken en gericht op seizoensgebonden groenten en fruit, waardoor ze gezond en lekker zijn. U kunt ook variëren in de salades, afhankelijk van wat u leuk vindt. Bovendien bevat de 31 Saladebijbel ook verschillende kruiden en dressings, waarmee u allerlei smaken en texturen kunt creëren. Het boek bevat ook tips en tricks om u te helpen de perfecte salade te maken. Met de Kookbijbels 31 Saladebijbel kunt u genieten van heerlijke salades voor elke dag, elke gelegenheid en elk seizoen. U kunt verschillende smaken creëren en een verscheidenheid aan salades maken, waardoor uw maaltijden altijd interessant en smakelijk zijn. Dus als je op zoek bent naar een leuke manier om je maaltijden te variëren, dan is de 31 Saladebijbel een geweldige keuze.

Veelgestelde vragen over het kookboek Kookbijbels 31 Saladebijbel. van Welmoed Bezoen

Het boek Kookbijbels 31 Saladebijbel. is geschreven door de auteur Welmoed Bezoen. 

Het kookboek Kookbijbels 31 Saladebijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Kookbijbels 31 Saladebijbel. bestaat uit 496 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Kookbijbels 31 Saladebijbel. van Welmoed Bezoen uitgebracht. Het kookboek Kookbijbels 31 Saladebijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048865437.

Het kookboek Kookbijbels 31 Saladebijbel. van Welmoed Bezoen valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken