1. Inventum GF431B.

Inventum GF431B.

5/5

Wordt de Inventum GF431B. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Inventum GF431B. is geschikt voor 1 à 2 personen, heeft een laadvermogen van 0,5 kg en een inhoud van 3 l. Scroll verder voor meer informatie over de Inventum GF431B.

Specificaties van de Inventum GF431B.

 

Vermogen2200 W
FrituursysteemOlie of vet

Laadvermogen

0,5 kg
Capaciteit in personen1 à 2 personen
MateriaalMetaal
Gewicht3,1 kg
Inhoud3 l
GerufilterNee
Ingebouwde vetfilterNee

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Behuizing, Binnenpan, Deksel, Mandje

 

Omschrijving van de Inventum GF431B.

De Inventum GF431B frituurpan is ideaal voor wie wel eens een hapje wil frieten. Met deze frituurpan heb je binnen een mum van tijd een lekkere portie krokante frieten of snacks te pakken. De frituurpan heeft een koude zone onderin, waardoor frituurrestjes niet aanbranden en de olie minder snel vervuild raakt. Je stelt gemakkelijk de gewenste baktemperatuur in met de draaiknop en het temperatuurlampje geeft aan wanneer de olie op temperatuur is. Na het frituren is het eenvoudig schoonmaken. De losse onderdelen van de Inventum GF431B frituurpan zijn vaatwasmachinebestendig en daarom kan je deze gemakkelijk schoonmaken. Zo heb je binnen no-time weer een schone frituurpan voor een volgende portie lekkere frieten!

Pluspunten
  • Door het uitneembare verwarmingselement maak je de bodem van de frituurpan eenvoudig schoon. Dankzij de koude zone gaat de olie langer mee en is verversen minder vaak nodig. Je reinigt de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser.

Minpunten
  • Er zit geen kijkvenster in het deksel waardoor je tijdens het bereiden niet kunt zien wat er in de pan gebeurt als het deksel erop is.

Veelgestelde vragen over deze Inventum GF431B.

De Inventum GF431B. beschikt over het volgende frituursysteem: Olie of vet.

Het vermogen van de Inventum GF431B. is 2200 W.

De Inventum GF431B. is groot genoeg voor 1 à 2 personen. De Inventum GF431B. heeft een inhoud van 3 l en een laadvermogen van 0,5 kg.

De Inventum GF431B. is gemaakt van solide Metaal. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Inventum GF431B. weegt 3,1 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Inventum GF431B. heeft een geurfilter: Nee. En een ingebouwde vetfilter: Nee.

De Inventum GF431B. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Behuizing, Binnenpan, Deksel, Mandje.


 

Alternatieven voor deze Inventum GF431B.