1. Brabantia BBEK1130BK Zwart.

Brabantia BBEK1130BK Zwart.

5/5

Wordt de Brabantia BBEK1130BK Zwart. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Brabantia BBEK1130BK Zwart. is geschikt voor 3 à 4 personen, heeft een laadvermogen van 1,3 kg en een inhoud van 4 l. Scroll verder voor meer informatie over de Brabantia BBEK1130BK Zwart.

Specificaties van de Brabantia BBEK1130BK Zwart.

 

Vermogen2200 W
FrituursysteemOlie of vet

Laadvermogen

1,3 kg
Capaciteit in personen3 à 4 personen
MateriaalMetaal
Gewicht3,7 kg
Inhoud4 l
GerufilterJa
Ingebouwde vetfilterJa

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Binnenpan, Deksel, Grillrooster, Mandje

 

Omschrijving van de Brabantia BBEK1130BK Zwart.

Met de Brabantia BBEK1130BK Zwart friteuse ben je verzekerd van een optimale kookbeleving. De ingebouwde vetfilter zorgt ervoor dat je minder vaak het frituurvet hoeft te verversen, waardoor je schoon frituurvet hebt. De binnenpan heeft een inhoud van 4 liter en biedt ruimte aan frietjes voor ongeveer 4 personen. Met het temperatuurlampje zie je precies wanneer de olie op temperatuur is, en met de draaiknop stel je de gewenste temperatuur in tot maximaal 190 graden Celsius. Door het kijkvenster heb je altijd goed zicht op de frietjes of snacks. Als je uitgegeten bent, zet je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser. Met de Brabantia BBEK1130BK Zwart friteuse ben je verzekerd van een optimale kookbeleving. De ingebouwde vetfilter filtert etensresten uit het frituurvet, zodat je alleen schoon vet gebruikt. De binnenpan met een inhoud van 4 liter biedt ruimte aan frietjes voor ongeveer 4 personen. Met het temperatuurlampje en de draaiknop bepaal je precies de gewenste temperatuur tot maximaal 190 graden Celsius. Het kijkvenster geeft je een goed overzicht van de frietjes of snacks in de pan. Als je uitgegeten bent, kun je de losse onderdelen met een gerust hart in de vaatwasser zetten.

Pluspunten
  • Dankzij de filterstand kun je het vet na gebruik filteren, waardoor je het minder vaak hoeft te verversen en je in schoon vet kunt frituren. De timer geeft een geluidssignaal wanneer je bereiding klaar is, zodat je zelf niet de tijd hoeft in de gaten te houden. De buitenkant blijft koel tijdens het gebruik, waardoor je veilig kunt frituren in de buurt van kinderen.

Minpunten
  • De friteuse heeft geen verversindicator, waardoor je zelf moet bijhouden wanneer je het frituurvet moet verversen.

Veelgestelde vragen over deze Brabantia BBEK1130BK Zwart.

De Brabantia BBEK1130BK Zwart. beschikt over het volgende frituursysteem: Olie of vet.

Het vermogen van de Brabantia BBEK1130BK Zwart. is 2200 W.

De Brabantia BBEK1130BK Zwart. is groot genoeg voor 3 à 4 personen. De Brabantia BBEK1130BK Zwart. heeft een inhoud van 4 l en een laadvermogen van 1,3 kg.

De Brabantia BBEK1130BK Zwart. is gemaakt van solide Metaal. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Brabantia BBEK1130BK Zwart. weegt 3,7 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Brabantia BBEK1130BK Zwart. heeft een geurfilter: Ja. En een ingebouwde vetfilter: Ja.

De Brabantia BBEK1130BK Zwart. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Binnenpan, Deksel, Grillrooster, Mandje.


 

Alternatieven voor deze Brabantia BBEK1130BK Zwart.