1. Kookboeken
  2. Eet als een atleet.

Eet als een atleet. van Sarai Pannekoek

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Eet als een atleet. van Sarai Pannekoek. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Sarai Pannekoek.

Specificaties van het kookboek Eet als een atleet.
HoofdauteurSarai Pannekoek
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijI'M A Foodie
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Boeken

Omschrijving van het kookboek Eet als een atleet. van Sarai Pannekoek

Eet als een atleet biedt je een gezonde mix van voedingsmiddelen en supplementen die je nodig hebt om als een atleet te presteren. Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon gezonder wilt eten, Eet als een atleet biedt een breed scala aan producten die je helpen om je doelen te bereiken. Van gedroogde pasta's en gebakken eieren, tot eiwitpoeders en voedingssupplementen. Al deze producten zijn ontworpen om je te helpen je voedingsdoelen te bereiken, ongeacht je sportieve ambities. Ook zijn er verschillende shakes met hoge energie- en voedingswaarde die je helpen je energiepeil te behouden tijdens je training. Eet als een atleet biedt een gezond dieet dat je helpt je sportprestaties te verbeteren. Met voedingsmiddelen van hoge kwaliteit, supplementen en shakes kun je de voedingsstoffen krijgen die je nodig hebt om optimaal te presteren. Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon gezonder wilt eten, Eet als een atleet biedt een breed scala aan producten die je helpen je doelen te bereiken. Probeer het vandaag nog en ervaar het verschil!

Veelgestelde vragen over het kookboek Eet als een atleet. van Sarai Pannekoek

Het boek Eet als een atleet. is geschreven door de auteur Sarai Pannekoek. 

Het kookboek Eet als een atleet. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Eet als een atleet. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij I'M A Foodie heeft het kookboek Eet als een atleet. van Sarai Pannekoek uitgebracht. Het kookboek Eet als een atleet. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082700206.

Het kookboek Eet als een atleet. van Sarai Pannekoek valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken